Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У четвер Львів попрощається із захисниками Орестом Брінем та Михайлом Малкушем

Завтра, 29 серпня, львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міських церемоній прощання із загиблими захисниками. Орест Брінь та Михайло Малкуш «Шершень» загинули в бою, захищаючи Україну.

Про це повідомили в ЛМР. 

Прощання та чин похорону захисників Ореста Бріня та Михайла Малкуша розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Біографічні довідки захисників

Орест Брінь (06.06.1988 – 25.08.2024) Львів'янин.

Навчався у Ліцеї №80 Львівської міської ради. Вищу освіту за спеціальністю «менеджмент» здобув в Інституті управління, психології та безпеки Львівського державного університету внутрішніх справ.

Працював сервіс-менеджером у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Фокстрот» та менеджером з продажів у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Компанія «Стар сервіс». У вільний від роботи час любив подорожувати, ходити в гори та займатися рафтингом. За словами близьких, був усміхненою, привітною, доброю та щирою людиною, а для дружини та дітей - супертатусем.

Під час повномасштабного вторгнення боронив Україну у складі 103-ї окремої бригади територіальної оборони імені митрополита Андрея Шептицького Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Сумському напрямку.

В Ореста Бріня залишились дружина, донька, син, батьки та дві бабусі.

Михайло Малкуш «Шершень» (22.11.1969 – 23.08.2024) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №62 м. Львова. Професійно-технічну освіту за спеціальністю «слюсар-складальник радіоелектронної апаратури та приладів» здобув у Державному навчальному закладі «Львівське вище професійне політехнічне училище».

Працював у Комунальному некомерційному підприємстві Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний перинатальний центр». За словами близьких, був дуже добрим, щирим, працьовитим, люблячим, завжди допомагав людям.

Під час повномасштабного російського вторгнення боронив державу в лавах      3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Виконував бойові завдання на Харківщині, Донеччині та Луганщині.

У Михайла Малкуша залишились сестра, брати та племінники.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ