Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Давидові двоє братів-сиріт отримали ключі від власного житла

Сьогодні у Давидові вручили ключі та документи на житло двом особам з-поміж дітей-сиріт.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Власне помешкання отримали два брати, які перебували в черзі на пільгове житло в межах реалізації регіональної, районної та міської програм забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області.

«З такою приємною місією ми відвідуємо Давидівську громаду не вперше. Адже за останні роки спільними зусиллями вдалось забезпечити власним житлом трьох дітей-сиріт. Тож сьогодні вітаю юнаків з новосіллям. Сподіваюсь, що в майбутньому житло стане для них по-справжньому місцем сімейного затишку та тепла», - зазначив начальник служби у справах дітей Володимир Лис.

Придбали двокімнатну квартиру для братів вдалося завдяки співфінансуванню з бюджетів різних рівнів.

Квартиру загальною площею 50,7 кв. м придбали у місті Стрий. Її вартість становить 646 тис. грн, з них кошти обласного бюджету - 129  тис. грн, з районного - 283 тис. грн, з місцевого бюджету Давидівської сільської ради - 234  тис. грн.

До урочистої церемонії вручення ключів від квартири та будинку долучились також голова Львівської РДА Христина Замула та голова Давидівської ТГ Володимир Керницький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ