Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У День Незалежності "Дударик" кличе на молитву за мир в Україні

30 років поспіль з ініціативи хорової капели «Дударик» 24 серпня до Дня Незалежності України на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку відправляється Акафіст до Пресвятої Богородиці та проводиться урочистий концерт. Про це повідомили 19 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Священнослужителі християнських церков Львова та громада міста спільно молять Богородицю про ласку і мир для української землі. А доповнюють цю молитву капела «Дударик» та львівські виконавці.

Усіх львів`ян та гостей міста запрошують прийти на спільну молитву 24 серпня о 16.30 год на площу біля пам`ятника Кобзарю.

«Наша хороша традиція – розпочинати будь-яку справу з Богом, з молитвою. Традиційно, у День народження нашої держави, а насправді – День народження кожного з нас, будемо мати гарну нагоду зібратись разом та помолитись за мир для України. Бо хоч і святкуємо 30 років Незалежності, наші вояки досі в окопах, ворог на окупованій території. Спільна молитва має справді велику силу. Як і щороку, це буде екуменічна молитва під справді блаженний спів нашого «Дударика», - коментує Євген Бойко, директор департаменту «Адміністрація міського голови».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ