Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У День св. Валентина сердечка і купідончики зайві – Оксана Караванська

Закохані є закохані, і такими залишатимуться незалежно від модних тенденцій. Таку думку „Гал-info” висловила Оксана Караванська – один з найкреативніших і найвідоміших дизайнерів України. Тому вона ніколи не радить, що одягати на свято усіх закоханих. Вона вважає, що для підтримання почуттів зовсім не обов’язковим, а може навіть і зайвим, є дарувати одне одному картаті подарунки, всипані зображеннями рожевих сердечок і маленьких купідончиків чи одягати червону мереживну білизну.
 На думку дизайнера, 8 березня також святкують неправильно. Чомусь цього дня жінки бігають і метушаться, шукаючи наймодніший одяг з нових колекцій у бутиках, щоб мати особливий вигляд, вражати усіх оточуючих, зробити приємне чоловікам, що їх оточують. Оксана Караванська вважає, що до цього дня мають готуватися не жінки, а чоловіки. Вони повинні шукати особливі подарунки, а жінки мають бути просто красивими, як і протягом цілого року.
Щодо замовлень українськими зірками нових суконь та костюмів в Оксани Караванської до Дня св. Валентина, то дизайнер, як завжди, вирішила не розповсюджувати таку інформацію і заявила, що це справа самих знаменитостей і якщо вони хочуть, щоб хтось знав про це заздалегідь, то самі про це розкажуть.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ