Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У ДФС формується Комісія з оцінки корупційних ризиків

Державною фіскальною службою України в рамках підготовки проекту Антикорупційної програми розпочато процес формування персонального складу Комісії з оцінки корупційних ризиків, - інформують у прес-службі ДФС.

Формування Комісії та її подальша робота здійснюватиметься відповідно до Методології оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади, затвердженої Рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 02.12.2016№ 126, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 28 грудня 2016 року за № 1718/29848, Методичних рекомендацій щодо підготовки антикорупційних програм органів влади, затверджених Рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 19.01.2017 № 31, а також Порядку підготовки, подання антикорупційних програм на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції та здійснення їх погодження, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 08.12.2017 № 1379, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22 січня 2018 року за № 87/31539.

Для забезпечення дотриманняпринципів прозорості і доступності, вивчення та врахування громадської думки просимо представників громадськості та експертів, які володіють знаннями про внутрішнє і зовнішнє середовище Державної фіскальної служби України, та мають досвід роботи у сфері її діяльності, долучитись до процесу оцінки корупційних ризиків. 

З Положенням про Комісію з оцінки корупційних ризиків уДержавній фіскальній службі України можна ознайомитись на офіційному веб-порталі ДФС за посиланням.

Письмові пропозиції щодо кандидатур просимо надсилати не пізніше 22 січня 2019 року на поштову адресу: 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Державна фіскальна служба України, Департамент з питань запобігання та виявлення корупції.

Склад Комісії з оцінки корупційних ризиків у Державній фіскальній службі України буде оприлюднено на офіційному веб-порталі ДФС після його затвердження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ