Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дії з'явилось опитування щодо найкращої воєнної марки 2022

1/2
Серед варіантів – марка "Вільні. Незламні. Непереможні", "Доброго вечора, ми з України!", "Зброя Перемоги", "Кримський міст на біс!" "Переможного Нового року!", "Пес Патрон", "Русскій воєнний корабль, іді … !", "Слава Збройним Силам України!", "Українська Мрія", "Херсон – це Україна!".

У застосунку Дія зʼявилось нове опитування – українці можуть проголосувати за те, яка воєнна марка Укопошти, на їхню думку, була найкращою торік. 

"Як ви знаєте, у 2022 році наша серія поштових марок воєнного часу мала знаковий успіх. Поки за порєбріком вишиковувалися черги в магазини, ну, щоб востаннє купити речі й далі терпіти, в наших містах люди стояли за частинкою історії...

Але всього цього не було б без вас! Без вашої допомоги у виборі ескізів, без коментарів та підтримки. Тому знову питання: якщо переглянути всі марки серії воєнного часу за 2022 рік, яку ви вважаєте найкращою? Яка найбільше торкнулася серця?", – написав гендиректор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський.

Голосувати за найкращу марку можна на каналі гендиректора пошти в телеграмі, в застосунку Дія (у розділі "Послуги" обрати "Опитування" і проголосувати) або в соцмережах Укрпошти. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ