Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дніпрі побилися колишній і нинішній депутати «Опоблоку»

Поліція Дніпра розслідує побиття депутата в приміщенні Дніпровської міської ради.

Інформацію про це Радіо Свобода в середу підтвердили в обласному управлінні поліції.

За даними поліції, провадження розпочате за частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу України – нанесення легких тілесних ушкоджень.

У середу Дніпрі під час перерви у засіданні чергової сесії міської ради сталась бійка між колишнім і нинішнім представниками «Опозиційного блоку» Русланом Вишневецьким та Сергієм Сухановим.

За словами свідків, конфлікт виник ще під час виступу Вишневецького в залі, коли Суханов і його однопартійці намагались завадити виступу колишнього колеги викриками із зали.

За словами керівника фракції «Опозиційного блоку» в міськраді Наталії Начарян, у перерві ображений депутат наздогнав Суханова в коридорі й ударив, побитого депутата забрала машина швидкої допомоги.

«У перерві сесії депутат Вишневецький побив депутата Суханова, і останнього забрала швидка допомога. Я вимагаю від правоохоронних органів розібратися в ситуації», – повідомила Начарян.

За попередньою інформацією медиків, у депутата діагностували струс мозку. Руслан Вишневецький, якого звинувачують у побитті колеги, інцидент в стінах міськради поки не коментував.

У вересні 2016 року на депутата Дніпровської міської ради Сергія Суханова було скоєно напад невідомими. Поліція тоді порушила кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета для нанесення тілесних ушкоджень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ