Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

У Дніпрі помер важкопоранений боєць зі Львівщини

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook Заступник головного лікаря по наданню екстреної медичної допомоги Дніпропетровської Обласної Клінічної Лікарні ім. І.І. Мечникова Олександр Толубаєв, 23 травня у Дніпрі помер 48-річний уродженець Жидачівського району, якого було поранено 18 травня біля селища Кримське в зоні проведення ООС.

"Доставлений в лікарню Мечникова 18 травня. Важке черепно-мозкове поранення. Тривала нейрохірургічна операція, складна боротьба за життя в реанімації. Вдень і вночі анестезіологи і нейрохірурги робили все, навіть неможливе, з надією на покращення, з вірою в життя. На жаль, цього разу смерть була сильніша. Серце Романа зупинилось о 23.15", - написав Олександр Толубаєв.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, мешканець Львівщини отримав поранення біля селища Кримське о другій годині ночі 18 травня. Куля влучила у лоб. Вхідний отвір над правим оком. Вихідний - з лівої скроні.

В 9:30 з аеропорту доставлений в лікарню Мечникова, одразу в реанімаційний зал. Найкваліфікованіші лікарі Мечникова під керівництвом Юрія Скребця п’ять днів намагалися врятували життя бійця. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ