Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Дніпрі завершився всеукраїнський фінал аматорської футзальної ліги

У Дніпрі завершився всеукраїнський фінал аматорської футзальної ліги України.

Проект «Аматорська футзальна ліга України» стартував ще в вересні 2016 року. Протягом 7 місяців 1 165 команд з 30 чемпіонатів міст та областей та більше 15 000 гравців змагались за право прийняти участь у Всеукраїнському фіналі.

З 24 по 26 березня у Дніпрі на майданчиках двох спорткомплексів – УДХТУ та «Олімпія+» проходили матчі фіналу АФЛУ.

Зазначимо, що протягом всіх трьох ігрових днів проводились прямі трансляції усіх п’ятдесяти поєдинків, які показувались в інтернеті. Окрім того, в рамках офіційного флешмобу АФЛУ #НашіГрають та проекту Фан-зони АФЛУ поєдинки за участю всіх команд учасниць транслювались у найкращих спортивних барах різних міст України, честь яких і захищали учасники Всеукраїнського фіналу. Також варто відзначити той факт, що фінальні поєдинки транслювалися з чотирьох камер і показувались на телебаченні. Всього у Всеукраїнському фіналі АФЛУ взяли участь 24 команди з усієї України.

За підсумками трьох змагальних днів визначились дві команди, які у фіналі боролись за право називатися найсильнішим аматорським клубом України. Це «Свиспан-Горизонт» (Костопіль) та «Надія» (Хорів). У напруженій боротьбі перемогу з рахунком 3:2 здобула «Надія», яка і стала чемпіоном України серед аматорів.

ФФУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ