Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі на вулиці Стрийській асфальтують вибоїни

Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
1/3
У Дрогобичі триває поточний ямковий ремонт доріг. За інформацією керівника КП «СМУ» Володимира Суди – із початком цього тижня розпочато асфальтування гострих вибоїн на вулиці Стрийській, зокрема на відрізку дороги від Винниченка до Лесі Українки, - інформує Дрогобицька міська рада.

Роботи тривають щоденно. За словами пана Суди – термін виконання запланованих робіт два тижні. У зв’язку із цим шляхоремонтники просять вибачення за тимчасові незручності на цьому відрізку дороги.

Паралельно, в місті триває процес нанесення розмітки на дороги. Тут все залежить від погодних умов. Так, минулого тижня нову розмітку нанесли на перетині вулиць В.Великого – Чорновола, 22 Січня – Сагайдачного, В.Великого у сторону залізничного вокзалу. Цього тижня роботи будуть продовжені.

Також за словами Володимира Суди – у весняний період інтенсивно триває процес косіння газонів у парках, скверах та на вулицях міста. Так, завершено роботи із благоустрою та косіння газонів в парку Івана Франка, парку Культури та відпочинку, а також Студентському парку. Аналогічними роботами цього тижня планують охопити вулицю В.Великого, Гончара та ряд інших.

До ремонту доріг міста інтенсивно залучений і Департамент міського господарства. Так, структурою оголошено відкриті процедури закупівель послуг з поточного ремонту ще трьох вулиць громади. Мова йде про вулицю Зварицьку у Дрогобичі, вулицю Забівка у Стебнику та вулицю Михаця у селі Дережичі.

Процедура відкритих торгів оголошена на майданчику публічних електронних закупівель Prozorro. Тож до участі запрошують всі підрядні організації, які готові виконати такого роду роботи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ