Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дрогобичі викрили чоловіка, причетного до незаконного вирощування та зберігання конопель

Як встановили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно із слідчими Дрогобицького районного відділу поліції, 44-річний житель Дрогобича вирощував нарковмісні рослини у парнику, облаштованому у власному будинку. Про це інформує поліція Львівщини на Фейсбуці.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у парнику кілька десятків рослин, а у житловому приміщенні - коноплі у висушеному вигляді.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, що на території області триває комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак», метою яких є виявлення та знищення незаконних посівів нарковмісних рослин - снотворного маку та конопель, а також перекриття каналів їх надходження у незаконний обіг. Не вирощуйте нарковмісні рослини! Будьте відповідальними!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ