Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ЛМР порадили львів'янам пересідати на велосипеди, щоб не стояти в заторах

У Львові зареєстрували петицію про розблокування вулиці Стуса, на якій міські чиновники утворили затор довжиною понад кілометр.

Затор на вулиці Стуса

Львів'янин Олександр Панчишин зареєстрував петицію про зміну нещодавно прийнятої схеми дорожнього руху в районі вулиць Кубійовича-Кубанська, яка викликала появу великих заторів та затримок громадського транспорту на вулицях Стуса та Стрийська у Львові.

Вчора, 26 квітня, у Львівській міській раді, за дорученням заступника Львівського міського голови Андрія Москаленка пройшло засідання робочої групи, яка мала знайти розв'язання цієї проблеми. Однак, як і слід було очікувати, членами цієї робочої групи були особи, які й створили даний затор перед тим змінивши існуючу схему руху на даних вулицях. Відповідно вони лише підтвердили неспростовні факти, що їх ініціатива викликала затримки в русі громадського транспорту зокрема трамваїв №4 та №8 понад 7 хвилин в час пік.

"Я вважаю що таке рішення правильне. Я розумію, що багатьом водіям це не подобається. Але є альтернативні способи, як можна переміщатися в місті, в тому числі велосипедом, громадським транспортом і так далі. Для чого витрачати свій час стоячи в заторах?", - зазначив керівник відділу транспортного планування та моделювання ЛКП «Львівавтодор» Роман Зубачик.

За результатами проведеного засідання було вирішено не повертатись до попередньої схеми руху, залишити затори, та продовжити вивчення даного питання.

Підписати петицію можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ