Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Дрогобичі триває поточний ямковий ремонт доріг

У Дрогобицькій громаді продовжують поточний ремонт дорожнього покриття. Так, з початком цього тижня, 3 квітня, стартував ямковий ремонт низки вулиць Дрогобича, зокрема, Винниченка, Дацка, Війтівська Гора та Самбірської. Про це інформує Дрогобицька міська рада.
Фото: Дрогобицька міська рада

До поточного ремонту доріг залучено шляхоремонтників КП «Служба муніципального управління». За словами керівника підприємства Володимира Суди – на вулиці Війтівська Гора із початком тижня здійснено фрезерування частини дорожнього відрізка, який заасфальтують. Мова іде про відрізок дороги від кільця в напрямку вулиці Трускавецької.

Також поточним ямковим ремонтом в ці дні буде охоплено вулиці Дацка, Винниченка та Самбірської. На швидкість робіт впливатиме наявність сонячної та бездощової погоди.

Окрім цього, в планах комунальників з наступного тижня приступити до поточного ямкового ремонту доріг на вулицях Мазепи, Театральна, Горішня Брама та Залісся.

Додамо, також тривають роботи з поточного ремонту дорожнього покриття на відрізку вулиці Стрийської – від вулиці Винниченка до виїзду з міста.

Станом на сьогодні підписано договір з підрядником на проведення капітального ремонту відрізка вулиці Стрийської – від перехрестя з вулицею Лесі Українки та Мазепи до вулиці Винниченка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ