Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі триває заміна старих світлофорів на сучасні

У Дрогобичі осучаснюють світлофори та приводять їх до європейських стандартів. Про це Гал-інфо повідомили у Дрогобицькій міській раді.
Фото: Дрогобицька міська рада

Так, за словами керівника Департаменту міського господарства Андрія Паутинки, здійснено капітальний ремонт світлофора на перетині вулиці Стрийська-Раневицька. Там замінили опору та сам світлофор. Згідно з сучасними державними вимогами та стандартами, оновлений світлофор обладнано звуковим ефектом, що допомагає людям із вадами слуху орієнтуватись на дорозі та вчасно переходити її.

Окрім заміни світлофора на перетині вулиць Стрийська-Раневицька там оновили дорожні знаки та встановили контрастне освітлення пішохідних переходів, які тепер добре видно у темну пору доби.

Окрім цього осучаснено світлофори і біля двох навчальних закладів міста – Ліцею№1 імені Івана Франка та Ліцею №16 імені Юрія Дрогобича. Тут оновлені світлофори обладнали сигналом регулювання пішохідного переходу. Це зручно зважаючи на те, що поруч є навчальні заклади та вулиці прохідні.

У Департаменті міського господарства стверджують – заміна старих світлофорів на нові на вулицях Дрогобича триватиме і надалі.

Паралельно у планах комунальників оновити дорожню розмітку на тих ділянках доріг та вулицях, де уже здійснено заміну старих світлофорів на нові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ