Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобицькій громаді реалізували 7 культурних проєктів

У межах Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини (конкурс проєктів місцевих ініціатив) у Дрогобицькій громаді реалізували 7 проєктів у галузі культури для зміцнення матеріально-технічної бази установ, створення комфортних умов для отримувачів послуг і впровадження сучасних інноваційних технологій.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Так, Дрогобицькій дитячій художній школі придбали обладнання для дистанційних відеозанять (кошти обласного бюджету – 80 тис. грн), у Дрогобицькій дитячій музичній школі №2 ім. Романа Сороки капітально відремонтували внутрішні приміщення і придбали обладнання для кабінетів музично-теоретичних дисциплін (кошти обласного бюджету – 317 тис. грн), а для Дрогобицької дитячої музичної школи №1 закупили меблі (кошти обласного бюджету – 67 тис. грн).

Крім того, Народному дому с. Раневичі придбали звукопідсилювальну апаратуру (кошти обласного бюджету – 49 тис. грн), а в Народному домі ім. І. Франка в Дрогобичі замінили вікна та двері (кошти обласного бюджету – 146,8 тис. грн).

Відтепер Дрогобич матиме і ярмарково-торговельні будиночки для проведення тематичних заходів (кошти обласного бюджету – 240 тис. грн).

Загалом на 7 проєктів у галузі культури з обласного бюджету скеровано 900 тис. грн, з місцевого бюджету – 445 тис. грн, небюджетних коштів - 460 тис. грн.

«Дрогобич, а тепер Дрогобицька громада, з року в рік є активним учасником конкурсу «мікропроєктів». Наприклад, минулого року перемогло 69 проєктів, а у 2021-му Дрогобич реалізує 38 проєктів.

Дякуємо Дрогобицькій громаді за професійність в підготовці проєктів і небайдужість до розвитку рідного краю», - зауважила начальник відділу реалізації проєктів регіонального розвитку Львівської обласної ради Олена Гвоздик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ