Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У двох громадах Львівщини відкрили оновлені бібліотечні простори

22 і 24 листопада у с. Довголука Грабовецько-Дулібівської сільської ради та у с. Волиця Шегинівської сільської ради відкрили оновлені бібліотечні простори в рамках проєкту «Модель сучасної бібліотеки».
Фото - ЛОДА

Як повідомляють в ЛОДА, бібліотеки активно співпрацюють з молоддю, дітьми, Народними домами, закладами культури. Систематично тут проводять майстер-класи, заняття з елементами творчості, арт-зустрічі, різноманітні літературно-розважальні заходи. 

«Нові стандарти – це, перш за все, оновлені простори, сучасні форми роботи, цікаві і корисні членам громади. У Львівській області є величезна мережа бібліотек та народних домів, де можна облаштовувати відповідні простори. Цей формат допомагає перетворити бібліотеку із сховища книг – в епіцентр культури і творчості, у відкритий простір для розвитку особистості і громади в цілому. 

Вкрай важливо, щоб діти Львівщини мали насичене позашкілля. Адже діти повинні мати той продукт, який є сьогодні на часі – сучасну бібліотеку з новим гарним приміщенням та можливістю якісно проводити тут час, зокрема. Тому у кожній громаді повинна бути якісна бібліотека, де дитина займатиметься чимось цікавим для себе», - зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

У бібліотеках зробили поточний ремонт та закупили меблі і техніку: зокрема стелаж, столи, дитячий модульний куток, проєктор, екран, принтер, комп’ютер, мультимедійне обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ