Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У дитячого водного поло – величезний потенціал, - Олександр Свіщов

Федерація водного поло України визначилась з керуючим складом. Окрім президента Федерації Олександра Свіщова, до нього ввійшли три віце-президенти – Олександр Євтушок, Ігор Якушев, Микола Смірнов.

Також було створено виконавчий комітет ФВПУ. Окрім Свіщова, його членами стали Сергій Поляков, Віталій Лісун.

Крім того, під час чергової вибірної конференції федерації, котра відбулась вчора в Кам’янському, було прийняте рішення про створення двох комітетів: тренерського і суддівського. Суддівський очолив Вячеслав Беленцов, керівником тренерського комітету став Сергій Рябченко.

Зміни торкнулись і структури контрольно-дисциплінарного комітету, його очолив Ігор Зінкевич. До складу КДК ввійшли: Сергій Гончаров, Вячеслав Билевцов, Тимур Шилін, Валерій Завізіон.

За словами президента Федерації водного поло України Олександра Свіщова, головна мета нововведень – розвиток і популяризація ватерполо в Україні. Для цього у Федерації розробили стратегію, пріоритет якої – діти й розширення присутності в регіонах.

«Сьогодні було прийнято рішення про те, що всі матчі водного поло будуть транслюватись онлайн, включаючи юнацькі змагання – це прекрасний інструмент популяризації цієї спортивної командної гри. В цілому ж стратегія розвитку водного поло націлена на розвиток дитячих команд і розширення географії: ми підемо в регіони. До літа створимо хороші спортивні табори, посилимо тренерський склад. Звичайно, є міста, де вже є і умови, і команди. Одеса, Ужгород, наприклад. Але в більшості регіонів доведеться починати з самого початку. Я впевнений – у дитячого водного поло в Україні величезний потенціал», - говорить президент Федерації Водного поло Олександр Свіщов.


 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ