Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ГУР офіційно підтвердили отруєння дружини Буданова

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов офіційно підтвердив інформацію про те, що Маріанну Буданову, дружину керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова, отруїли важкими металами.

Про це він сказав у коментарі «Радіо Свобода».

Юсов зазначив, що Маріанна Буданова зараз проходить курс лікування, який уже завершується. У ГУР пообіцяли, що більше інформації оприлюднять згодом.

Нагадаємо, що 28 листопада в мережі поширювалась інформація. За даними «Бабеля», після тривалого погіршення стану здоровʼя Маріанну госпіталізували. Співрозмовник видання в ГУР зазначив, що речовини, якими була отруєна Маріанна, не використовуються в побуті та військовій справі.

«Їхня наявність може вказувати на цілеспрямовану спробу отруєння конкретної людини», — розповіло джерело. 

«Українська правда» з посиланням на джерела пише, що отруєння, ймовірно, сталося через їжу. Це виявили аналізи, які Маріанна здала через те що мала погане самопочуття.

«Оскільки дружина Буданова невеличка з маленькою вагою, проявилося у неї швидше. А так отруєння підтвердилося ще у кількох співробітників. Вони просто велетенські трохи, нічого за собою не помічали, зараз теж лікуються», — повідомили джерела.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ