Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Харкові в університеті ім. Каразіна спалахнув головний корпус: 300 людей евакуювали

1/2
13 січня о 12:25 на номер «101» надійшло повідомлення про загоряння у головному корпусу Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна за адресою: м. Харків, майдан Свободи, 4.

Про це інформує пресслужба ДСНС.

Загоряння сталося у підсобному приміщенні, що розташоване на напівповерсі між 1-м та 2-м поверхами будівлі. Сповіщення про нього надійшло від пожежної сигналізації, встановленої на об’єкті.

На місце пожежі виїхали підрозділи ДСНС у складі 8 відділень на автоцистернах, автомобілю першої допомоги, автомобілю газодимозахисної служби та 4 автодрабин, зокрема 2 автодрабин довжиною 50 м.

Ще до прибуття надзвичайників персонал закладу організував евакуацію студентів та викладачів з будівлі. На свіже повітря самостійно вийшли 300 людей. Завдяки грамотним діям співробітників університету жертв та постраждалих вдалося уникнути.

На час прибуття вогнеборців на місце пожежі з'ясувалося, що у підсобному приміщенні горіли меблі та речі на площі 30 кв. м. Рятувальникам вдалося запобігти поширенню вогню за межі цього приміщення, і, зокрема, на актової зали зверху.

Пожежу локалізували о 13:00, а о 13:30 повністю ліквідували.

Причину виникнення пожежі та суму заподіяних збитків наразі з'ясовують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ