Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Ходорові освятили меморіальні дошки Героям

На фасаді школи №2 у Ходорові, Стрийського району, встановили пʼять меморіальних дощок випускникам, які загинули у російсько-українській війні, як нагадування про щоденні втрати, що несе Україна. Про це повідомили у Стрийській РДА.
Фото: Стрийська РДА

Варто зазначити, що три роки тому на школі встановили першу меморіальну дошку Роману Федоришину, який загинув у 2019 році. Сьогодні тут увіковічнили імена ще пʼятьох випускників — Андрія і Романа Ганичів, Василя Мимохода, Михайла Жилюка та Андрія Горбатого.

Лунали спогади класних керівників, зворушливі слова про загиблих від рідних та щемливі пісні у виконанні учнів школи, яка у різні роки випустила у доросле життя Героїв. Представник Першого відділу Стрийського РТЦК та СП вручив рідним Василя Мимохода та Романа Ганича посмертні нагороди «За мужність» III ступеня.

Трагедія родин загиблих воїнів — це трагедія наших міст і сіл, усієї нашої держави. Обездолені жінки, осиротілі діти, в чиїх очах вічна скорбота, — результат жорстокої війни, яку веде з Україною росія. Сьогодні твориться українська історія і від кожного з нас залежить доля нашої Батьківщини.

Вічна пам'ять Героям!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ