Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Хирівській громаді відкрили оновлений центр для молоді

У Хирівській громаді у вівторок, 8 жовтня, відкрили оновлене приміщення Хирівського молодіжного центру, який розпочав свою діяльність у травні 2023 року. Про це повідомляє ЛОР.
Фото: ЛОР

«Молодіжний центр має тепер всі можливості для того, щоб стати місцем для розвитку, навчання та творчості молоді.

Під час заходу гості поділилися думками про важливість таких просторів для підтримки ініціатив молодих людей.

Після офіційної частини всі мали можливість долучитися до малювання картини та насолодитися музичними виступами», – повідомили в комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр».

Як зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк, Львівщина – на першому місці в Україні за кількістю молодіжних центрів комунальної форми власності – 30.

«Зокрема, завдяки спільним зусиллям міжнародних партнерів (Дитячого фонду ООН – ЮНІСЕФ, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців) та влади минулого року відремонтовано 10 та укомплектовано 16 сучасних просторів. Цього року відкрили 2 і ще відкриють 3 сучасних центри. За кошти партнерів ми можемо відремонтувати приміщення центрів, закупити сучасне обладнання та навчити працівників провадити якісну роботу згідно міжнародних стандартів», – повідомив Роман Хімʼяк.

Хирівський молодіжний центр засновано Хирівською міською радою та облаштовано у партнерстві з управлінням молоді та спорту Львівської ОВА, Львівським обласним молодіжним центром, ГО “ПІ “Теплиця” та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ