Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Кінологічному навчальному центрі тривають заходи з підготовка військовослужбовців строкової служби

У Кінологічному навчальному центрі тривають заходи з підготовка військовослужбовців строкової служби осіннього призову. Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.
Фото Держприкордонслужби.

Так сьогодні, в урочистій обстановці, 180 юнаків склали Військову присягу на вірність Українському народові.

В цей визначний для них день на стройовому плацу зібралися рідні та близькі, аби привітати бійців з цією важливою подією.

На урочисті заходи прибули привітати новоспечених прикордонників керівництво Західного регіонального управління, представники влади, духовенства та ветерани.

Після внесення Бойового Прапора бійці, зі зброєю в руках, один за одним, урочисто присягнули ніколи не зрадити Українському народові. Батьки та рідні, затамувавши подих, спостерігали, як їхні сини, впевнено та усвідомлено зробили найважливіший крок у військовому житті.

Після завершення військового ритуалу всечесні отці окропили воїнів свяченою водою та благословили їх на військову справу.

А на завершення новоспечені охоронці державних рубежів пройшли урочистим маршем та показали високий рівень підготовки, яку вони проходили на території навчального закладу.

Вже зовсім скоро, змужнілі та загартовані вони охоронятимуть кордони, але цей день назавжди залишиться в їх пам’яті, як один з важливіших та відповідальніших кроків у їх житті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ