Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Кривому Розі розгорівся скандал через п'яного лікаря швидкої

У Кривому Розі розгорівся скандал через п'яного фельдшера швидкої допомоги, яка, прибувши за викликом до хворих дітей, ледве трималася на ногах, - Апостроф.

Мати двох синів Валентина Шкільнюк викликала швидку, оскільки у її 4-річного Данила і 8-місячного Павла різко піднялася температура - до 40 градусів. Коли жінка відкрила двері лікарям, то побачила, що одна з них насилу зберігає рівновагу.

"Фельдшер сповзає по стіні, по побілці. Вся курточка у неї брудна в побілці. Мило посміхається, нічого не говорить. Слів ніяких немає. І просто як би сповзає по дверях. Але не падає вона. І сміється", - розповіла Шкільнюк.

За її словами, вона сама збила температуру дітям і викликала поліцію. Лікаря, у якої запідозрили алкогольне сп'яніння, правоохоронці забрали на експертизу - з ними поїхала і шокована мати.

Вона розповіла, що знімала те, що відбувається на відео, щоб працівниця швидкої не змогла уникнути покарання.

Тим часом, керівництво підстанції швидкої допомоги, якому повідомили про інцидент, не вірить звинуваченням. Керівництво стверджує, що стан жінки пов'язаний з дією таблеток для схуднення.

"Протягом дня апетит притупляється. У всьому іншому побічні дії є. Починаючи від запаморочення, осиплості голосу, сухості у роті. До складу входить якась речовина, яка ще й впливає на мозок", - пояснив головлікар "Криворізької станції швидкої допомоги" Анатолій Бійовський.

У свою чергу, Шкільнюк впевнена, що лікарі намагаються вигородити свою колегу.

"Алкоголь був, і алкоголь 1,9 показав", - підкреслила мати хворих дітей.

Такий рівень алкоголю відповідає сп'янінню середнього рівня. У даний час фельдшер на дзвінки не відповідає, але продовжує працювати. На неї було складено адмінпротокол. Якщо буде доведено, що медик випивала перед чергуванням, максимум, що її чекає - це догана, кажуть юристи.

Апостроф

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ