Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві протягом тижня звільнили чотирьох нових поліцейських

Протягом минулого тижня було звільнені четверо патрульних поліцейських за проступки, які не сумісні з посадою співробітника поліції. Про це повідомив заступник начальника патрульної поліції Києва Дмитро Євдокимов.

"Упродовж минулого тижня чотирьох патрульних поліцейських звільнили", - сказав він.

При цьому він додав, що поліцейський повинен з одного боку відчувати підтримку свого керівництва, а з іншого - повинен усвідомлювати відповідальність перед людьми.

"Причини були, в основному, наступні: нами встановлено, що один, приміром, у вільний час, не на службі, вживав алкогольні напої і знаходився в автомобілі. Ми з такими прощаємося", - наголосив Євдокимов.

Нова поліція вийшла на вулиці Києва 4 липня. У середу, 22 липня, у Києві розпочав роботу Центр обслуговування громадян управління патрульної служби МВС.  У майбутньому планується відкриття другого такого центру на Лівому березі.

Як раніше зазначав радник глави МВС Антон Геращенко, частина фінансування ремонту та купівлі обладнання Центру обслуговування громадян патрульної служби Києва було здійснено за рахунок коштів США та Канади.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ