Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві пройшов військово-патріотичний захід «Я – Патріот України»

Напередодні Дня захисника України прикордонники разом з Київським молодіжним центром організували справжнє свято для учнів навчальних закладів Києва та дітей прикордонників. Про це повідомили сьогодні, 12 жовтня, у прес-центрі Держприкордонслужби України.

Військово-патріотичний захід «Я – Патріот України» традиційно пройшов із військовим забарвленням та спортивним присмаком.

Позмагатися за першість та почастувати гостинність прикордонників виявили бажання понад 350 учасників.

На базі Окремої комендатури охорони і забезпечення Державної прикордонної служби України, що в Києві, з метою ознайомлення гостей з прикордонною справою бійці загону Д.О.З.О.Р. продемонстрували навички спецпідготовки та інсценували епізод бойового зіткнення з ворогом, а військовослужбовці Кінологічного навчального центру та Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» потішили дітлахів показовим виступом зі своїми чотирилапими помічниками – службовими собаками.

Справжньою візитівкою цьогорічного заходу став 6-ти разовий чемпіон України, член збірної команди України зі стронгмену – Віталій Міхеєв, який показав дітям та гостям справжню міць українських м’язів, потягнувши автомобіль МАЗ вагою 11 тисяч кілограм.

А насамкінець артисти Академічного ансамблю пісні й танцю Державної прикордонної служби України подарували усім гостям незабутній святковий концерт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ