Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві судитимуть банду "клофелінщиків"

У Києві судитимуть банду "клофелінщиків". Досудове розслідування, щодо отруєння та пограбування військовослужбовця, закінчено. У ході слідства подію перекваліфікували на розбійний напад із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Про це Гал-інфо повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

У березні 2016 року оперативники лінійного управління Солом’янської поліції неподалік Центрального залізничного вокзалу затримали двох громадян, які в приміщенні кафе отруїли та пограбували бійця, котрий повертався із зони АТО.

Слідством встановлено: раніше засуджений 51-річний киянин вступив у злочинну змову з 36-річною харків’янкою. Підозрюваний передав своїй спільниці згорток із порошкоподібною речовиною, аби вона підсипала її у напій потерпілому. Після того, як військовослужбовець випив каву, запропоновану жінкою, йому стало зле. Безпорадним станом хлопця скористалися зловмисники, а відтак відібрали у нього мобільний телефон, 600 гривень і банківські картки.

За результатами експертизи, слідчі встановили, що тілесне ушкодження у вигляді гострого отруєння, заподіяне юнаку, відноситься до тяжкого тілесного ушкодження, тож було прийнято рішення про перекваліфікацію події на розбійний напад (ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України).

Матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом направили до суду. Підозрюваним загрожує до 15-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ