Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві відбудеться міжнародний архітектурний фестиваль

У Києві відбудеться фестиваль CANactions за участі світових архітекторів та урбаністів, - Громадське.

Як зазначають організатори, головною темою Міжнародного архітектурного фестивалю CANactions 2018 20-21 квітня стане — З’ЄДНАННЯ (CONNECTIONS).

У програмі візьмуть участь Лондонський Фестиваль Архітектури, Копенгагенський Архітектурний Фестиваль, New Generations /Італія, Wonderland/Австрія,  Urban Forum Almaty та інші.

Спікерами головної сцени фестивалю стануть урбаністи та архітектори Jan Gehl, Haris Piplas/ ETH Zürich, Andeas Ruby/ Swiss Architecture Museum, Matthias Schuler/ Transsolar, Markus Appenzeller /MLA+. 

««Фестиваль фестивалів» дасть змогу учасникам віднайти точки перетину у їхній діяльності, знайти нову аудиторію та сформувати спільну мету для майбутньої співпраці між країнами», — кажуть організатори.

Фестиваль включатиме лекції, дискусії, воркшопи, майстер-класи, виставки та інші формати.

Міжнародний Архітектурний Фестиваль CANactions — найбільша архітектурна подія в Україні створена у 2008 році, учасниками якої за 11 років років роботи стали 140 спікерів та більше ніж 40 000 відвідувачів з усього світу.

Організатори події — CANactions, освітня платформа, яка сприяє створенню в Україні місць та спільнот, де люди будуть задоволено жити та працювати. 

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ