Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві відбулася акція на підтримку полонених Оборонців Маріуполя

Родичі та друзі полонених та зниклих безвісти Захисників вишикувалися у живий ланцюг
фото Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими

Представник Координаційного штабу взяв участь в щотижневій акції на підтримку полонених та зниклих безвісти Оборонців Маріуполя, а також всіх українських військовополонених та цивільних осіб, що перебувають в російській неволі.

Про це у телеграмі повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Акція під назвою “Не мовчи! Полон вбиває” цього разу відбулася на столичному бульварі Шевченка. Близько тисячі киян та гостей міста вийшли з гаслами на підтримку військовополонених з Маріупольського гарнізону, десантників, тероборонівців та інших формувань Сил безпеки і оборони, а також незаконно позбавлених свободи цивільних громадян України.

Родичі та друзі полонених та зниклих безвісти Захисників вишикувалися у живий ланцюг з закликами до звільнення бранців. До акції також доєдналися діючі військовослужбовці -  побратими полонених Оборонців.

Координаційний штаб підтримує ініціативи та постійний діалог з родинами полонених та зниклих безвісти Захисників. Ми докладаємо максимум зусиль, аби всі українці, що перебувають в російській неволі, якнайшвидше повернулися додому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ