Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві затримали грабіжника з іграшковим пістолетом

У Києві правоохоронці затримали одного житомирянина, котрий скоїв розбійні напади з іграшковим пістолетом на два пункти швидкого отримання грошей у різних районах столиці, - про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Розбійні напади  правопорушник скоїв за кілька годин, в результаті чого поліція затримала злодія відразу після скоєння другого злочину, жертвою якого стала 34-річна мешканка Шевченківського району. Скориставшись відсутністю відвідувачів, чоловік зайшов у приміщення на вулиці Щербакова, де під загрозою зброї змусив віддати гроші з каси.

- У ході спільного відпрацювання працівників карного розшуку та районних управлінь поліції вдалося затримати зловмисника. Згодом з’ясувалося, що кілька годин тому він скоїв аналогічний злочин у Деснянському районі Києва. А вже в ході слідства встановлюється його причетність до скоєння інших злочинів, які він вчиняв із іграшковим пістолетом, - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Також відомо, що загалом у біографії правопорушника сім злочинних епізодів.

Тож зараз 37-річний уродженець Житомирської області затриманий. Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, яка передбачає до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ