Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві затримано чоловіка, який гвалтував своїх доньок

До Департаменту кіберполіції надійшла інформація від австралійських колег, спецпідрозділу «Argos» штату Квінсленд, про те, що вони виявили у мережі Інтернет фото порнографічного вмісту за участі дітей, яке ймовірно було виготовлено на території України. Про це повідомили у Відділі кіберполіції України.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Працівники Департаменту кіберполіції, спільно зі слідчими поліції Київщини, за процесуального керівництва прокуратури Київської області, встановили 45-річного мешканця Київщини, який причетний до створення фото та відеофайлів порнографічного вмісту за участі власних дітей. Отримані відеофайли чоловік продавав у так званому сегменті мережі Інтернет «DarkWeb».

Сьогодні, 20 листопада, із залученням працівників спецпідрозділу КОРД, в квартирі де проживає зловмисник зі своїми доньками, поліцейські проводять санкціонований обшук. Також обшук проводиться у так званого хресного батька обох дівчат - 46-річного киянина, який підозрюється у причетності до сексуальної експлуатації дівчат.

Станом на 12:00 поліцейські під час обшуку виявили предмети порнографічного характеру, фото- та відеопродукцію порнографічного вмісту за участі неповнолітніх дівчат. Також, у квартирі мешканця Київщини виявлено гранату РГД-5, тож на місце проведення обшуку направлено вибухотехників.

Обшук триває. Вирішується питання щодо затримання в порядку статті 208 КПК України чоловіка та його товариша. Також вирішується питання щодо вилучення обох дівчат з родини та поміщення їх до реабілітаційного центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ