Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У ЛОВА попросили не оприлюднювати інформацію про число знищених ракет

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький у своєму ранковому зведенні ​​розповів про головні події за добу, що трапились на території області.

Очільник Львівщини розповів, що внаслідок ракетного удару по Золочівщині загинули троє чоловіків та двоє жінок, які в цей момент перебували вдома. Пожежа знищила три житлові будинки, три автомобілі, гараж та кілька господарських будівель. Надзвичайники завершили розбір зруйнованих будівель. До робіт залучили 28 рятувальників, 5 одиниць спецтехніки та кінологічний розрахунок.

"Дякую усім, хто оперативно працював над усуненням наслідків ракетної атаки. Вічна пам'ять нашим землякам, які невинно загинули від російських нелюдів", – сказав Максим Козицький.

За його інформацією, решту ракет, які перебували у повітряному просторі Львівщини, сили ППО збили.

Голова ЛОВА зазначив, що інформацію про кількість збитих ракет над Львівщиною відповідні служби попросили не оприлюднювати.

"І прошу жителів області теж не повідомляти про такі речі, доки це не зроблять офіційні джерела, лише в них є перевірена інформація, лише вони зроблять це з врахуванням усіх безпекових моментів. Не допомагайте окупанту! Ворог має бути у повному невіданні!" – додав він.

Відомо, ракетна атака на енергетичну ситуацію в області не вплинула.

Також упродовж доби евакуаційними потягами у нашу область прибували ВПО, також люди виїжджали поїздами до Перемишля. У районах Львівщини збирали та передавали гуманітарну допомогу воїнам на передову і жителям прифронтових населених пунктів, відправляли автомобілі захисникам. Наші закордонні партнери передали у громади області допомогу. Кожен прожив вчорашній день, роблячи добрі справи та наближаючи перемогу на своєму місці. Але прокинувся від сирен, новин про загиблих. Ніколи не забудемо цей день. Ніколи не пробачимо. І всі зусилля скеруємо на помсту та повернення справедливості, сказав Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ