Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Луганську ріжуть на брухт завод «Луганськтепловоз»

У Луганську незаконно демонтують і вивозять обладнання непрацюючого заводу «Луганськтепловоз». Про це повідомляє прес-служба так званого «мвс лнр».

За даними «поліції», злочинці використовуючи підроблений договір купівлі-продажу нерухомого майна, що належить ЗАТ «Термо», здійснювали незаконний демонтаж і вивіз обладнання заводу. При цьому не уточнюється, де саме був оформлений підроблений договір і чим він відрізнявся від інших подібних «документів», які друкуються бойовиками.

Повідомляється, що викрадачі вивезли корпуси верстатів, верстати, кисневі балони, огорожі.

Нагадаємо, завод «Луганськтепловоз» зупинив роботу на початку березня 2015 року. Станом на початок лютого 2015 го року на завод було неможливо доставити комплектуючі деталі з Німеччини та США, у зв'язку з чим робота підприємства була заблокована. Дотепер виробництво так і не було відновлено і навряд чи буде запущено найближчим часом.

ПАТ «Луганськтепловоз» до війни був найбільшим підприємством України, що спеціалізуються на випуску магістральних вантажних тепловозів, електропоїздів постійного і змінного струму і дизель-поїздів з локомотивною тягою. Після початку військових дій і захоплення Луганська сепаратистами «Луганськтепловоз» був перереєстрований в місті Сєвєродонецьк.

vlada.io

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ