Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Луцьку під час пиятики 31-річний чоловік до смерті відлупцював свого приятеля

У Луцьку під час розпиванні алкогольних напоїв 31-річний чоловік побив 35-річного приятеля, до якого прийшов в гості. Від завданих травм постраждалий помер. Про це сьогодні, 30 вересня, повідомили СЗГ УМВС України у Волинській області.

«Хлопці вже давно «мали зуб» один на одного, однак у цей день їх поєднала горілка. Коли пляшка спорожніла, між «давніми друзями» розгорілася чергова суперечка. Аби не заважати своїм знайомим,які приєдналися до святкового столу, хлопці вийшли «поговорити» на вулицю…»,– йдеться в повідомленні.

Далі хазяїн квартири отримав серію ударів по голові від свого гостя. Вгамувавшись, обоє повернулись до гостей у квартиру. Втім, на цьому не скінчилося: господар почав з’ясовувати стосунки зі своїм знайомим, останній знову його відлупцював. Після цього компанія розійшлася, а постраждалий від отриманих травм помер у власній квартирі.

Варто додати, що підозрюваний раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Суд обрав йому міру запобіжного заходу – домашній арешт. Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ