Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку відбувся з’їзд арбітражних керуючих Волинської області

Фото Мін’юст
Фото Мін’юст
Фото Мін’юст
Фото Мін’юст
Фото Мін’юст
Фото Мін’юст
1/3
На запрошення голови ради арбітражних керуючих Волинської області Валерія Григор’єва заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Волинській області Ольга Семенюк взяла участь у з’їзді арбітражних керуючих, - повідомили 22 лютого у пресслужбі Міністерства юстиції.

Серед питань з’їзду - звіт про роботу арбітражних керуючих за 2020 рік, обговорення актуальних питань щодо процедур банкрутства. З’їзд пройшов у невимушеній атмосфері, арбітражні керуючі та керівництво управління юстиції Волині задекларували готовність до співпраці.

Арбітражні керуючі є членами саморегулівної організації - некомерційної професійної організації, що об’єднує всіх арбітражних керуючих з метою забезпечення реалізації завдань їх самоврядування. Одним з органів організації є з’їзд арбітражних керуючих регіону.

На території Волинської області розташовані офіси 18 арбітражних керуючих. Станом на 1 лютого 2021 року на Волині порушено 44 справи про банкрутство. 36 з них стосуються підприємств, 1 справа - фізичних осіб-підприємців, 7 - фізичних осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ