Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Волинь

У Луцьку запрацювала історико-документальна виставка архівних документів

Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
1/2
Як повідомили 20 серпня Гал-інфо в Архівному відділі Луцької міської ради, у Луцьку відкрито історико-документальну виставку архівних документів, присвячену Дню незалежності.

З 20 по 30 серпня цього року архівний відділ Луцької міської ради спільно з бібліотекою-філією № 3 для дорослих відкрили історико-документальну виставку архівних документів ʺІ є держава Україна, і є її нескорений народʺ, присвячену Дню незалежності України.

На виставці представлені копії архівних документів, а саме: копії Декларації про державний суверенітет України від 16 липня 1990 року, постанови Верховної Ради УРСР ʺПро День проголошення незалежності Україниʺ, Акту проголошення незалежності України від 24 серпня 1991 року, рішення Луцької міської ради народних депутатів від 12 липня 1990 року № 2/6 ʺПро національну символікуʺ, фотодокументи з засідань Верховної ради та з мітингів під стінами Верховної Ради 1990-1991 років, добірка книг, журнальних та газетних публікацій з історії та сьогодення, що показують складний шлях до здобуття незалежності України.

Запрошуємо усіх лучан та гостей міста ознайомитись із матеріалами виставки, що розташована в приміщенні бібліотеки-філії № 3 для дорослих, що на вул. Ковельській, 56.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, до Дня Незалежності України пройде великий онлайн-марафон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ