Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській філармонії відзначили освітян Пустомітівщини

Сьогодні, 6 жовтня, у Львівській національній філармонії відбулися урочисті заходи з нагоди Дня освітянина для працівників закладів освіти Пустомитівського району. Про це Гал -інфо повідомили у прес-службі ЛОР.
У львівській філармонії відзначили освітян Пустомітівщини

Привітати освітян прибув заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима.

ʺЯк говорив Василь Сухомлинський, - учитель  творить людину. Й справді праця учителя – найблагородніша та найвідповідальніша серед інших професій. Щоденною кропіткою працею ви вкладаєте зерно добра у наші душі, а в наші голови – знання, розум та мудрість. Щоденно вчите нас пізнавати світ, творити добро і любити свою Батьківщину. Бажаю Вам сьогодні, у Ваш професійний день, здоров’я, радості, достатку, вдячності від ваших учнів, розуміння від батьків та довгих років на вашій освітянській дорозі. Зі святом!ʺ, - зазначив під час вітального слова Юрій Гудима.

Відтак він відзначив кращих працівників освіти Грамотами Львівської обласної ради.  

Довідково:
Свято День вчителя в Україні - День працівників освіти, відзначається у першу неділю жовтня. Встановлено Указом Президента України в 1994 році. Святкування і привітання вчителів на День вчителя проводяться напередодні у всіх освітніх установах країни.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, сьогодні в Україні відзначають День працівників освіти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ