Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львівській клінічній лікарні облаштували післяпологову палату "як вдома"

У Львівській обласній клінічній лікарні облаштували нову післяпологову палату, яка дарує відчуття домашнього затишку та комфорту. Тут разом можуть бути мама, новонароджений малюк і тато. Про це повідомляє ЛОР.
Фото: ЛОР

«Простора, світла, ця палата гостинно зустрічає нові сім'ї. Вчимося із перших днів будувати сімейні стосунки і підтримувати один одного у такий особливий для родини час. Це дуже добра ідея, і ми вдячні за таку можливість. Тут направду як вдома: простора кімната, маленьке ліжечко для новонароджених крихіток та велике для батьків, душ, туалет, пеленальний столик, дзеркало, столик, а ще тут дуже чистенько і затишно", – наголошує породілля Христина, яка нещодавно народила маленьку донечку. Передусім жінка вдячна команді пологового відділення за професійну опіку, високоспеціалізовану допомогу та розуміння потреб.

«Усі, хто народжував у нас, точно знають, як тут є насправді. Втім, досконалості немає меж, тому ми подбали і про наші нові можливості. Ми піклуємося про наших пацієнтів і працюємо задля вас. Ідея створення такої домашньої палати визріла давно і належить команді пологового відділення, втім натхненниками насправді були новоспечені сім'ї», - розповідають у колективі пологового відділення Львівської обласної клінічної лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ