Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У львівській квартирі затримали грабіжника

У ніч на 21 серпня екіпаж патрульної поліції 4 батальйону отримав інформацію, що на вулиці Єрошенка, в одному з під’їздів перебуває невідомий та намагається відчинити двері в квартиру. Про це Гал-інфо розповіли у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.
У львівській квартирі затримали грабіжника

Інспектори поїхали на місце події та зайшли в будинок. Сусіди показали офіцерам поліції вже пошкоджений замок в квартиру та повідомили, що всередині перебуває чоловік. 

Патрульні перекрили можливі варіанти втечі через двері та вікно і голосно повідомили невідомому, що працює поліція, однак ніхто не відреагував. Тоді вони зателефонували власниці квартири та запитали, чи можлива така ситуація, що хтось перебуває в її оселі з її ж дозволу. Жінка заперечила та повідомила, що прибуде негайно на місце. Патрульні отримали дозвіл від власниці квартири та зайшли всередину. Там інспектор виявив чоловіка, який одразу здався.

Виявилося, що 45-річний чоловік вже був судимим за крадіжку з проникненням. Його передали слідчим Шевченківського відділу поліції.

Нагадаємо, у Львові судитимуть зловмисника, який пограбував пенсіонерку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ