Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ВО "Свобода" планує повернути "золоту акцію" в фінансову комісію ЛМР

Зміни персонального складу відбудуться у комісії архітектури, містобудування та розвитку територій та комісії фінансів та планування бюджету.
Фото Олена Ляхович

Відповідно до проєкту ухвали, Кошулинського Руслана Володимировича (ВО "Свобода", - ред.) включать до складу комісії архітектури, містобудування та розвитку територій, а Гутника Андріяна Юрійовича (ВО "Свобода", - ред.)- комісії фінансів та планування бюджету. 

Сьогодні, 20 березня, питання про затвердження структури та персонального складу обговорять на засіданнях архітектурної та фінансової комісій Львівської міської ради. 

Відповідну ухвалу “Про внесення змін до ухвали міської ради від 23.12.2020 №3 “Про затвердження структури та персонального складу постійних комісій Львівської міської ради 8-го скликання” депутати ЛМР мають прийняти на наступному пленарному засіданні, яке, за попередньою інформацією, відбудеться 28 березня 2024 року. Адже виключно на такому засіданні міська рада вправі змінити склад постійних та інших комісій ради. 

Варто зазначити, що Руслан Кошулинський зараз перебуває в лавах ЗСУ та взагалі не відвідує засідань депутатських комісій. Ймовірно це й стало причиною для таких змін для підсилення впливу ВО "Свобода" на бюджетну комісію ЛМР, яка у зв'язку з відсутністю Руслана Кошулинського взагалі там не представлена.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ