Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській міськраді готуються до міжнародної конференції з розв’язання соціальних конфліктів

У Львівській міській раді розпочали роботу над підготовкою до міжнародної науково-практичної конференції “Від конфлікту до порозуміння: теорія і практика громадянського суспільства”, яка проходитиме у Львові з 31 травня до 2 червня цього року. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
 
Конференція відбуватиметься у Національному університеті “Львівська політехніка”. У ній візьмуть участь фахівці у соціальній сфері Львівської міської ради, науковці Національного університету “Львівська політехніка” та Запорізького інституту державного та муніципального управління. Серед міжнародних гостей – науковці з Канади та Німеччини.
Метою проведення конференції є привернення уваги науковців, дослідників та фахівців до актуальних питань теорії і практики застосування альтернативних підходів до роз’язання конфліктів у контексті розвитку демократії та розбудови громадянського суспільства в Україні. Також до інтеграції і глобалізації соціально-економічних і соціокультурних процесів, що відбуваються у світі, потреби гуманізації суспільних відносин, необхідності особливої уваги до загальнолюдських цінностей, стосунків між людьми, міжособистісного спілкування, міжнаціональних відносин та діалогу культур.
Під час конференції іноземні фахівці представлять українським колегам новітні технології роботи у соціальній сфері.
«Подібні заходи, з метою пошуку нових альтернативних підходів до розв`язання соціальних конфліктів, у Львові вже проводились, але на цей раз співпраця буде тристоронньою: між представниками України, Німеччини та Канади. Плануємо провести конференцію, дві третини якої займатимуть пропозиції до практичного вирішення проблем у суспільстві. Зокрема таких, як попередження насильства та агресії у стосунках між людьми та перехід до відновного правосуддя на засадах примирення і порозуміння між кривдником і потерпілим», — розповів начальник відділу у справах неповнолітніх Львівської міської ради Тарас Гурей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ