Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській національній філармонії представлять 9 премʼєр сучасної симфонічної музики!

2 лютого о 19:00 у Львівській національній філармонії відбудеться “Вечір премʼєр” – виняткова подія, до якої Академічний симфонічний оркестр львівської національної філармонії на чолі з диригентом – Володимиром Сивохіпом та солістами: Івоною Глінкою та Володимиром Веретельником готує концентрат різноманіття сучасної музики світу. Звучатимуть твори композиторів Японії, Греції, Італії та США.  

“Ця програма є унікальною не лише премʼєрами – вечори симфонічної музики асоціюються в нас з творами великих форм: симфоніями, концертами для соло з оркестром, поемами. Однак оркестр та солісти готують ще один сюрприз – звучатимуть мініатюри. До оркестрових мініатюр композитори звертаються не так часто: не кожному й до снаги настільки лаконічно викласти думку. Історією та ідеєю кожного з творів слухачів майстерно проведуть модератори концерту. 

Також таке різноманіття є чудовим доказом того, що сучасна музика є дуже багатогранною і кожен в ній зможе відшукати звучання до душі”, – запрошують у філармонії.

Спеціально для виконання премʼєр до Львова приїздить відома польська флейтистка, інтерпретаторка нової та експериментальної музики – Івона Глінка. Її майстерність стала натхненням для колосальної кількості композиторів Європи, Азії та Америки, які написали для неї понад сто творів!

Дізнатись більше про концерт, а також придбати квитки можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ