Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській обласній адміністрації зібрались "викривачі корупції"

«Викривачі корупції»: у Львівській ОВА відбувся тематичний навчальний семінар. Про це повідомили в пресслужбі ЛОВА.

Під час навчання учасники дізнались як правильно повідомляти про корупцію.

Задля популяризації культури викривання корупції в обласній військовій адміністрації відбувся навчальний семінар. Тема навчання: «Викривачі корупції. Правовий статус «викривача» та розвиток інституту викривання в Україні».

Захід відвідали уповноважені особи із запобігання корупції, працівники районних державних адміністрацій, самостійних структурних підрозділів облдержадміністрації. Особливо зацікавленими даною тематикою виявилися стажери «Академії перших можливостей» ЛОДА, які мали змогу в межах стажування в адміністрації відвідати такий захід.

На семінарі присутніх ознайомили з останніми тенденціями розвитку інституту викривання в Україні, роз’яснили, хто такий «викривач», як правильно повідомляти про корупцію та чим відрізняються викривач від заявника або скаржника.

Також, присутніх поінформували про канали повідомлень про корупцію в ОДА, порядок розгляду таких повідомлень та початок роботи Єдиного порталу повідомлень викривачів.

Мета навчання – популяризація інституту викривання в облдержадміністрації та формування культури повідомлення працівниками про корупційні правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ