Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львівській області 23-річний шахрай ошукав неповнолітню на 10 тис. грн

На Львівщині співробітники міліції розслідують обставини, за яких напередодні Нового року 23-річний молодик ошукав неповнолітню дівчину, заволодівши майном вартістю близько 10 тисяч гривень. Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області (за матеріалами Ольги Марцинюк, Стрийський МВ).

Як з’ясували правоохоронці,хлопець, скориставшись довірою знайомої 15-річної дівчини,заволодів двома телефонами та ноутбуками. Юнак розповів дівчині, що йому терміново потрібні гроші. Дівчина посеред ночі, на прохання молодого чоловіка, передала йому цінні речі, що були в будинку. Позичене юнак обіцяв повернути наступного дня. Однак чужі речі хлопець заклаву ломбард.

Зрозумівши, що її ошукали, дівчина повідомила про подію батькам, а ті звернулись у Стрийський міський відділ міліції з відповідною заявою.

Слідчі відділення Стрийського міського відділу міліції ведуть досудове розслідування. Дії парубка кваліфіковано за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.Йому загрожує обмеженням волі на строк до трьох років.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ