Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області створили нову прийомну сім’ю

У Великомостівській територіальній громаді створили прийомну сім’ю, в якій на виховання та спільне проживання влаштували 3 дітей, позбавлених батьківського піклування. Діти різного віку: 7, 12 та 13 років.

Прийомна сім'я – це сім'я, яка добровільно взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Наше завдання – забезпечити право на сім’ю дітям різного віку. Анастасія, Марія та Богдан рідні між собою та мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування. Один з пріоритетів нашої роботи – дати дітям змогу гідно жити та виховуватись в комфортних умовах», – повідомив начальник служби у справах дітей Львівської ОВА Володимир Лис.

Всього у Львівській області функціонує 45 дитячих будинків сімейного типу та 77 прийомних сімей, в яких виховується 444 дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування та особи з їх числа.

З питань створення дитячого будинку сімейного типу чи прийомної сім’ї, звертайтеся до Служби у справах дітей ЛОВА за телефоном – (032) 235 44 56, або до служб у справах дітей за місцем проживання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ