Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львівській області від переохолодження та обморожень вже померло 5 осіб

За інформацією департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, з початку року на території області від переохолодження та обморожень госпіталізовано в лікувальні заклади 7 осіб. Померло 5 осіб.

Зафіксовані випадки обмороження:

7 січня близько 09:00 год. до хірургічного відділення Ходорівської міської лікарні Жидачівського району госпіталізовано місцевого жителя , 1962 року народження, з діагнозом - загальне переохолодження, обмороження стоп ніг та кістей рук. Стан потерпілого на 06:00 год. 8 січня - середньої важкості.

7 січня 14:30 год. до хірургічного відділення Золочівської центральної районної лікарні госпіталізовано жителя с. Копані Золочівського району, 1969 року народження, з діагнозом - загальне переохолодження, обмороження стоп ніг та кістей рук. Стан потерпілого на 06:00 год. 8 січня - задовільний.

7 січня 22:30 год. до хірургічного відділення Бродівської центральної районної лікарні госпіталізовано жительку с. Звижень Бродівського району, 1956 року народження, з діагнозом - загальне переохолодження, обмороження кістей рук I - II ступеня. Стан потерпілої на 06:00 год. 8 січня - задовільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ