Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Яких збитків завдала негода у Львові: оновлена інформація

Негода, яка тривала зі вчорашнього вечора, спричинила пожежі та додаткові проблеми з електропостачанням у Львові. У різних районах міста зафіксували падіння невеликих гілок та одного дерева, яке вже забрали. Також зафіксовано 6 незначних підтоплень дахів.

Постраждалих внаслідок негоди не було, повідомили в ЛМР. 

Так, падіння невеликих гілок, які не перешкоджали руху, зафіксовано на вул. В. Великого, вул. Дніпровська, вул. Річицькій та вул. Стрийській. Також на вул. Тютюнників впало дерево, яке комунальники розкрижували, тож проїзд повністю забезпечено.

Фахівці Львівобленерго працювали над відновленням електропостачання мешканцям приватного сектору на вул. Кобилиці, де вчора закоротило провід, а також над відновленням електропостачання мешканцям смт Рудно і у с. Рясне-Руське, які частково залишились без електрики через влучання блискавки.

Водночас від влучання блискавки у невелику закинуту будівлю на межі міста, на вул. Трускавецькій вчора трапилась пожежа. За уточненою інформацією, пожежі в Рудно не було – це загорілась літня кухня у селі Паланки Івано-Франківської громади.

За час негоди блискавка тричі влучала в контактну мережу у Львові. Фахівці оперативно усунули усі пошкодження і електротранспорт працює у звичному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ