Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області введені аварійні відключення: зведення ЛОВА

Начальник Львівської військової адміністрації Максим Козицький опублікував короткий дайджест головних новин Львівщини за минулу добу, 27 листопада.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

▪️ Сирени не сповіщали про повітряні тривоги в області.

▪️ Через зростання дефіциту потужності, який виник через аварійні відключення блоків на кількох електропідстанціях та зростання споживання у зв'язку з погіршенням погодних умов, сьогодні НЕК «Укренерго» вимушено застосувала аварійні відключення по всій території України, зокрема у Львівській області. Це необхідно, щоб без світла не залишилися всі, зазначив начальник ЛОВА. 

Докладно про те, яка енергетична ситуація у Львівській області та відповіді на найчастіші запитання – за посиланням.

"Що стосується запитання, чому разом зі світлом у деяких споживачів зникає також теплопостачання, відповідаю: так виникає, тому що не всі котельні й водозабори енергетики можуть залишити заживленими під час відключень електроенергії. Забезпечити їх генераторами мають органи місцевого самоврядування. Також органи місцевого самоврядування повинні забезпечити альтернативними джерелами живлення школи та дитсадки. Це питання порушували під час попередніх нарад з ними", – пояснив Максим Козицький.

▪️ Проїзд державними та місцевими дорогами Львівщини забезпечений. Водіям нагадують бути обачними, адже покриття місцями мокре.

▪️ Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 114 людей.

▪️ Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 525 осіб.

▪️ Поліція області опрацювала 1038 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

▪️ Пункти пропуску у Львівській області на виїзд за добу перетнули 18 тисяч 531 людина. На в‘їзд – 19 тисяч 426 осіб, з них українців – 18 тисяч 641. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ