Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області завершилась додаткова сесія НМТ

19 липня завершилась додаткова сесія національного мультипредметного тесту (НМТ), яка тривала з 11 липня. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Свої результати за шкалою 100─200 балів потенційні бакалаври отримали до 26 липня – через персональні кабінети.

Відтак, у Львівській області за результатами додаткової сесії НМТ один учасник  отримав 400 балів (з історії України та англійської мови) – випускник 2024 року навчально-виховного комплексу Школа-гімназія І-III ступенів Блаженного Климентія та Андрея Шептицьких, а  також двоє учнів здобули по 200 балів: випускниця 2024 року ліцею №38 Львівської міської ради (англійська мова), а також випускник 2024 року середньої загальноосвітньої школи №1 м. Львова (також англійська мова).

Нагадаємо, що за підсумками основної сесії НМТ двоє учнів зі Львова та Дрогобича набрали 800 балів, 9 випускників отримали 600 балів та 65 учасників – 400 балів.

За словами директорки Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк, Львівщина цього року є лідером за кількістю 200-бальників з іноземної мови. Серед закладів освіти лідирує Львівський фізико-математичний ліцей, 56 випускників якого отримали 200 балів, з них один 800-бальник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ