Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львівській ОДА відбувся відкритий захист проектів у галузі сімейної політики

6 березня відбувся відкритий захист проектів у галузі сімейної політики, розроблених інститутами громадянського суспільства. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.
У Львівській ОДА відбувся відкритий захист проектів у галузі сімейної політики

На конкурс проектів у галузі сімейної політики, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році,  подали 26 конкурсних пропозицій від 17 інститутів громадянського суспільства.

З них: 16 проектів спрямовані на збереження та популяризацію національних культурних сімейних традицій і цінностей; 2 проекти – на підвищення престижу багатодітних сімей; 2 – на підготовку молоді до подружнього життя; 2 – на формування національно-патріотичних якостей у дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки; 2 – на запобігання домашньому насильству та жорстокому поводженню з дітьми; 2 – на запобігання торгівлі людьми та її первинну профілактику.

До відкритого захисту рішенням конкурсної комісії допущено усі 26 конкурсних пропозицій.

Результати конкурсу будуть оприлюднені 15 березня 2019 року.

Зазначимо, що на підтримку проектів у галузі сімейної політики обласним бюджетом цьогоріч передбачено 250 тис грн. Максимально можливий обсяг бюджетного фінансування проекту становить 70% від загальної суми кошторису витрат на реалізацію програми та не може перевищувати 30 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ