Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській ОДА зустрілись з переможцями конкурсу проєктів

У межах реалізації Регіональної програми проведено зустріч в переможцями конкурсу проєктів. Про це сьогодні, 7 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.
Фото ЛОДА

6 серпня відбулася чергова зустріч із переможцями конкурсу проєктів в межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства на 2018-2020 роки.

Заступник директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації Юрій Горун подякував переможцям за участь у конкурсі та розповів про нові привила карантинних обмежень відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641.

А саме зазначив те, що з 1 по 31 серпня 2020 року на території України залежно від епідемічної ситуації в регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях регіону встановлюється «зелений», «жовтий», «помаранчевий», або «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Також наголосив на основних вимогах при реалізації проєктів.

Більшість проєктів спрямовані на реалізацію таких напрямків: соціально-економічний розвиток та культурно-просвітницьку діяльність. Загальний обсяг фінансування конкурсу – 700 тис. грн.

Нагадуємо про те, що цьогоріч на конкурс було подано 94 проєкти, переможцями з яких стали 44.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ